sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Suuri Seikkailu alkakoon

Osallistun Emmon ja Riikan Suuri Seikkailu mixed media verkkokurssille. Ensimmäisellä kurssikerralla käytettiin vahaliituja ja vesiväriä. Ajatella että tuollaiset asiat on jotenkin ihan unohtanut uusien ja erikoisten tököttien tieltä?! No kokeilin heti perjantaina kun ohjeet oli tulleet. Ilta venyi yöhön ja väsymyskin iski. Skräppisivuun en ole oikein tyytyväinen, on jotenkin synkkä! Mutta ajattelin että tässä vain kokeillaan ja teen sivun heti valmiiksi koska muuten uhkaa vaara että jää ikuisiksi ajoiksi kesken... Olin tilannut myös kurssikitin, mutta en raaskinut niitä alkaa kuitenkaan heti käyttämään, jos jollain on valkoisen paperin kammo, niin mulla on hienon skräppipaperin kammo :) Nyt vain sitten maanantaita ja seuraavaa kurssikertaa odottamaan!


Paperi on vähän käppyräinen kostumisesta johtuen. Nuo isot ympyrät ja oranssit viivat on vahaliidulla tehtyjä, sitten vesiväriä päälle. Pienet oranssit ympyrät ja vihertävät ympyrät ovat puuväreillä rehtyjä. Sitten hiukan leimailua (nuolet), akryyliväri roiskeita (jotka nekin ihan epäonnistuivat). Tähtiklemmari, paperinarua. Joltain vanhalta kurssilta jääneitä paperinpaloja kuvan alla ja tuo turkoosiraita. Keltainen pallonauha turkoosin päällä on jäänyt kohokirjoitinteipistä... Kurssikitistä on kyllä tuo tekstilappunen joka nyt sopi tähän :) Viimeisenä laitoin tekstin tai otsikon mikä lie, tähän kuvaan. Tuo Paraatikävely Joutomaalle (ei taida ihan näkyä?), joka on käsin kirjoitettu tuohon turkoosiin raitaan. En oikein keksinyt mihin sen olisin laittanut ja miten. Ensin kirjoitin sen tuohon mustalla käsin. Mutta oli synkkä eikä oikein näkynyt. Sitten muistin valkoisen geelikynän ja tempaisin sitä siihen päälle. Ei oikein tullut kiva, mutta tulipa kokeiltua :)

3 kommenttia:

 1. Itse mietin aivan samaa, että kuinka vahaliidut ja vesivärit on voineetkaan unohtua aivan täysin, vaikka niillä on lapsena tullut sotkettua vaikka kuinka paljon.

  Itselläni on meinnannut olla tuota samaa hienon skräppipaperin kammoa, mutta oon pikkuhiljaa pääsemästä siitä yli. Samaan liittyy myös hienojen koristeiden kammo, joita ei haluaisi tuhlata heti! :D Mutta käyttöhän varten ne on hankittu.

  Ei tuo sivu minusta synkältä näytä. On hyvä saattaa sivut loppuun missä on kokeillut uusia tekniikoita, niin ne jää kansioihin muistiin ja voi sitten myöhemmin palata ja löytää kokeilut tekniikat uudelleen käyttöön. :)

  VastaaPoista
 2. Hieno sivu. Mulla on myös hienon paperin kammo, en millään raaski niitä leikellä. Mä laitan käppyräisiin skräppisivuihin leveää Bilteman kaksipuoleista teippiä ja liimaan sen sitten jollekin toiselle paperille...vaikka sille valkoiselle :) Kerro tuosta joutomaakävelystä kun nähdään.

  VastaaPoista
 3. Hyvälle sinun leiska näyttää ainakin minun silmissä, kun olen niin noviisi skräppäyksen kanssa. Kortteja tietysti tulee tehtyä vaikka kuinka.
  Mielenkiintoinen juttu tuo kävely joutomaahan ja hyvä skräppiaihe :)

  VastaaPoista