maanantai 15. huhtikuuta 2013

Askarteluvuoren ATC kierto

Aloin taas pitkästä aikaa viritellä ATC harrastusta. Osallistuin Askarteluvuoren ATC kierto haasteeseen. Minä lähetin valmiista tarvikkeista tekemäni kortin Jenskille, ja "pakollinen" osa kortissa on tuo teksti "kaipaan häntä niin suunnattomasti".


Minä puolestani lähetin "pakollisena materiaalina" Sanna Saksijalle muutamankin kuvan koirastamme Viljosta joista hän sai sitten valita mitä käyttää. Minä sain aivan ihanan kortin häneltä takaisin, suuret kiitokset! Kortti on todellakin mieluinen! Kortissa Viljo on päätynyt naiseksi, mutta enhän minä etukäteen paljastanutkaan että kyseessä on oma koiramme ja uros sellainen :)
Hauska sattuma vielä että kortissa tuo sydän haaraniitti on minun tarvikekuoreen laittamani...


Nyt olen osallistunut myös Askarteluvuoren ATC haasteisiin, jotka löytyvät omasta blogistaan. Niistä haasteista sitten lisää kun kortit ovat päässeet uusille omistajilleen. Tervetuloa muutkin osallistumaan!

 

2 kommenttia:

  1. Voihan Viljoa, toivottavasti miehinen ylpeys ei nyt koe kolausta tästä kortista :D
    Ihanaa kuulla, että tykkäsit! Minä vielä odottelen omaa korttiani; toivottavsti ei ole kuori ratkennut liitoksistaan matkalla.

    VastaaPoista
  2. Kortti jonka minulle lähetit, on huisin hieno. Paljon Kiitoksia!! välillä tuleekin mietittyä että missä vaiheessa kierto mahtaa olla ja voiko näitä kortteja jo esitellä blogissa.

    VastaaPoista