maanantai 21. marraskuuta 2011

Vanha-Vanto sisustuskirppis

Olin ystäväni kanssa myymässä omia askarteluja ja ompeluksia Vanha-Vanton sisustuskirppiksellä sunnuntaina. Tässä hieman kuvia omasta osastostamme. Kauppa kävi hyvin ja muutenkin oli oikein mukava päivä. Kiitokset järjestäjille. Ensi vuonna ehkä uudestaan :)


Pellavapusseja kahvipaketeille, kuvana vanhoja kahvimainoksia. Sekä pellava lahjapusseja, sopivat esim glögipullolle, pitkälle konvehtirasialle ym, kuvat jouluisia. Tuikku- ja suklaapatukka kortteja.


Pellavaisia sisustussydämiä, joissa joulun toivotuksia tai jouluisia kuvia. Nappirintakoruja ja maatuskarintakoruja, joissa heijastinta koristeena. Metallilangasta kieputettuja sydämiä.


Sadoittain erilaisia joulukortteja. Koristeltuja lasipurkkeja kynttilöille.
Koristeltuja peltipurkkeja karkeille.


Lisää joulukortteja. Valkoisia höyhenkuusia jotka nyt eivät kuvassa valitettavasti oikein näy kun ovat sellofaanin sisällä.


Koristeellisia tuikkulahjapurkkeja, joissa sisällä vielä koristeltu tikkurasiakin.

Tuotteiden valmistamisen kanssa vain oli niin kiirettä etten ehtinyt mainostaa tapahtumaa täällä etukäteen kenellekään...

Nyt sitten omien joulukorttien ja joululahjojen pariin :)

3 kommenttia:

  1. Kivoja tuotteita. Toivottavasti kauppa kävi hyvin! Olisit vaan mainostanut etukäteen, sillä olisin voinut tulla ostoksille :)

    VastaaPoista
  2. Niin minäkin olisin tullut! Kai me nähdään sunnuntaina?

    VastaaPoista