lauantai 30. heinäkuuta 2016

Kesän sisustustuunauksia

On sitä kesällä muutakin tehty kuin ATC kortteja.
Keräsin muutaman vuoden ihmisten lahjoittamia farkkuja. Niistä ompelin sohvalle irroitettavan hupun. Sohva on niitä vanhoja hammaslääkärin/terveyskeskuksen odotushuoneen sohvia. Sen muoto on jotenkin niin kiva! Ja siihen on helppo ommella tuo pestävä huppu. Lisäksi maalasin ja päällystin vanhoilla kansakoulun oppikirjojen sivuilla pirtinpenkin. Parvekkeella myös säilytyskalusteena tuollainen vanha matka-arkku jonka olen aikoja sitten ostanut tori.fistä. Ja se saatiin tuonne parvekkeelle juuri ja juuri mahtumaan.... Sohvalla olevan tyynyn olen hankkinut sisustusmarkkinoilta aikoinaan.

Askarteluhuoneeni on myös saanut uutta ilmettä kesän aikana. Seinä tapetoitiin neulekuvioisella tapetilla ja huonekalut aseteltiin uuteen järjestykseen ja hankittiin uusi kaappi tavaroille. Vanhan ikean laatikoston tuunasin myös uudenlaiseksi. Sinne mahtuu mukavasti ATC kortteja.


6 kommenttia:

  1. Wautsi miten hienot tuunaukset olet tehnyt! Kiva tapetti!!!

    VastaaPoista
  2. Olet kyllä niin luova ja taitava!

    VastaaPoista
  3. Sulla näyttäis olevan aika samaa kokoluokkaa parveke kun meillä Hienosti sopivat nuo sohva ja penkki. Penkki hyvää laskutilaa siinä.

    VastaaPoista