tiistai 14. toukokuuta 2013

Viken haaste # 3

Viken ATC-haasteblogin 3-haasteen aiheena oli toisessa kortissa rakastuminen / ihastuminen ja toisen kortin aiheena eläin jonka ei tarvinnut olla pääosassa kortissa.
Tein taas kahdet kortit loppujen lopuksi. Ensin tein rakastumis/ihastumishaasteeseen tuon alemman turkoosin sävyisen jossa hääpari. Mutta ajattelin jos naimisiin ollaan menossa ja munakin jo pesässä ;) niin ollaanko sitä sitten enää ihastuneita? Rakastuneita varmaan mutta kuitenkin... Sitten tein toiseksi tuon oranssi-vihreän kortin, siinä on enemmän sitä ihastumista :)
Eläin kortiksikin tein kaksi. Tuossa sammakko kortissa on kokeiltu Emmon Suuren seikkailun gesso-misti-suola tekniikkaa tuossa taustassa ja siitä tuli minusta aika kiva. Joten valikoisin sen kuitenkin vaihtoon. Ja tällä kertaa minun korttini lähtivät Kotilaiskalle
 
 


Rakastuneet

 
That Summer

 
Pesämuna

 
Superdry

2 kommenttia:

  1. Todella ihania! Mä tykkään taas paljon tuosta naimisiin meno kortista. Entisaikaan on hyvin pienen seurusteluajan jälkeen avioiduttu ja voipi olla että toiset ovat olleet täysin ihastumisvaiheessa silloin :)

    VastaaPoista