sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

ATC kortteja

Minä olen jo pidemmän aikaa ollut kiinnostunut ATC korteista. Olen yrittänyt päästä kaikenlaisille kursseillekin aiheesta siinä onnistumatta, kun olen aina ollut ainoa osallistuja ja kurssi on peruttu. Minulle kun on jotenkin epäselvää onko muita rajoituksia kuin koko. Ja miten niitä kortteja sitten vaihdetaan ja mitä laitan sinne taustapuolelle... Nyt sitten bongasin netistä että Turussa on maaliskuussa livevaihto tapahtuma. Innostuin asiasta ja väkersin aiheesta "kirjallisuuden naiset" jopa 6 korttia kun kerran pääsin alkuun :)

Tässä nyt esittelen ylpeänä viikonlopun tuotokseni:


Heli Laaksonen
(vaihdettu Tetran kanssa)


Aino Havukainen


Pirkko Saisio
(vaihdettu Gunillan kanssa)


Leena Lehtolainen


Agatha Christie
(vaihdettu Tetran kanssa)


Kate Jacobs
(vaihdettu Gunillan kanssa)


Näiden korttien tekeminen oli niin hauskaa etten meinannut millään malttaa lopettaa... Saa katsoa loppuuko into tähän vai jatkuuko harrastus?! Se vain on niin harmillista kun vuorokaudessa tuntuu olevan ihan liian vähän tunteja!

5 kommenttia:

 1. Voi hitsi mite hienoja kortteja oot tehny!!! Tuu vaa sin Atc-tapaamisee..opettaa meit :D Jos joskus vaihdat..haluisin ton Helin, Saision ja Agathan. Mut ne on nii hienoit, et varmaa luovu? Mä en ees muistan noit, vaik on kaik tutui...;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Ja eikö se korttien vaihtaminen ole se tarkoituskin, eli varaan nuo kortit sulle. Nähdään siellä tapaamisessa, toivottavasti :)

  VastaaPoista
 3. Hienoja kortteja olet tehnyt! Ja tervetuloa vaihtooni mukaan.=) Täältä löytyy esimerkiksi lisätietoa ATC korteista: http://hiekkaolii.vuodatus.net/page/trade

  VastaaPoista
 4. Olet tehnyt hienoja korteja. Tämä on kuule sellaista että kun tähän hurahtaa ei voi lopettaa.

  VastaaPoista
 5. Kiva kun löytyi joku muukin joka on pähkäillyt ATC-korttiasioita! Minä myös olen ihaillen tutustunut moniin blogeihin, joissa tulee vastaan toinen toistaan hienompia kortteja. Taidan myös kokeilla ja tutustua tuohon nettiosoitteeseen jonka Täti Punainen linkkasi.

  VastaaPoista